Profielschets Mr Roosen


Na afronding van mijn studie Nederlands Recht (1983) en Fiscaal Recht (1989) alsmede enkele jaren werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerker op een middelgroot accountantskantoor, ben ik sedert 1990 werkzaam als zelfstandig advocaat.

Mijn praktijk is een typische “ondernemingpraktijk”. Voor het merendeel van mijn cliënten fungeer ik als “huisadvocaat”, met als belangrijkste rechtsgebieden: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, huurrecht en incasso.

Mijn cliënten zijn actief in onder andere de zakelijke dienstverlening (uitzendbranche, assurantietussenpersonen, accountancy, ICT), groothandel (bouwmaterialen, staal), transportsector (binnenvaart), horeca, mode, productie (karton, verpakkingen) en in de schoonmaaksector.

Daarnaast sta ik particulieren bij op het terrein van arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht en personen- en familierecht.

De praktijk is een advies- en procespraktijk, met nadruk op het advies.

De dynamiek van mijn praktijk geeft mij een voortdurende “drive” om me vol enthousiasme in te zetten voor mijn cliënten. Sleutelbegrippen daarbij zijn: professionaliteit, uitstekende bereikbaarheid, pragmatisme, zelfstandigheid en wederzijds vertrouwen.

Sedert 2010 ben ik tevens actief als docent bij het NCOI.
Daarmee ben ik in staat om mijn jarenlange praktijkervaring over te brengen op leergierige studenten, die reeds werkzaam zijn in de praktijk. De vakken waarin ik les geef zijn: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, privaatrecht, personen- en familierecht en administratief procesrecht.

 

Nieuwsbrief

Bekijk hier onze nieuwsbrief

Roosen---650x218
Interessante artikelen op rechtsgebied